0
Winkelwagen
inloggen/registreren Zakelijke klant:

How to: the perfect match met je outfit

De juiste sieraden. Het kan je outfit helemaal afmaken. Toch is het soms best lastig om de goede keuze te maken. Veel vrouwen hebben tientallen verschillende sieraden, maar dragen dan toch elke keer weer dezelfde. Ontzettend zonde om de anderen te laten liggen. Sieraden kunnen je immers laten stralen! Om ’s ochtends niet meer voor een dilemma te staan, hebben we een paar tips.

Goud of zilver

Soms lijkt het combineren van sieraden moeilijker dan het is. Allereerst is het belangrijk om de kleur van je outfit te bepalen. Trek je vandaag iets lichts of wat donkers aan? Als je vandaag voor iets lichtblauws gaat, dan staat een zilverkleurig sieraad hier mooi bij. Een goudkleurig sieraad past bijvoorbeeld weer goed bij een groene outfit, want dit laat de gouden kleur mooi uitkomen. Vroeger was het een no-go om zilver en goud bij elkaar te dragen, maar dit is een trend tegenwoordig. Het koele van zilver het warme van goud geeft een mooie combinatie. Als je voor een van de twee wilt gaan, hebben we hier een paar tips om te bepalen welke kleur het beste bij je past. Daarnaast hebben we in de huidige collectie ook andere kleuren, zoals roze, rood en turquoise. Met de zomer op komst, zijn ook deze kleurrijke sieraden een must!

Oorbellen

Het kiezen van je oorbellen is misschien wel een van de makkelijkste klusjes. Deze passen namelijk bijna overal bij. Echter, het is belangrijk om ze af te stemmen op je andere sieraden. Als je een statement ketting draagt, is het mooi om wat simpelere oorbellen te dragen. Zo is de verhouding in balans en houd je de look toch rustig. Draag je je haar vandaag los? Dan zijn grote oorbellen een go!

De juiste ketting

Make it or break it. Dat is vaak het motto met een ketting. Wil je opvallen of ga je voor een wat neutralere look? De eerste tip hierbij is de halslijn van je shirt of blouse. Draag je een diepe V-hals? Dan kun je een lange, grote ketting dragen. Draag je een col of een ronde hals, dan staan zowel een lange als een korte ketting mooi. De tweede tip is de stijl van je outfit. Wordt het vandaag stoer of chic? Dit is zeker iets om rekening mee te houden.

Wristparty

Bij het combineren van sieraden mogen armbanden en ringen natuurlijk niet ontbreken. Deze zijn vaak wat makkelijker te combineren, omdat het vaak voor zich spreekt nadat je de ketting en oorbellen al hebt uitgezocht.

Kun je na deze tips toch nog niet helemaal de perfect match maken? Of ben je gewoon op zoek naar een sieraad ter uitbreiding van je collectie? Kom dan eens langs bij een van onze Biba-dealers en laat je inspireren!
 

Terug naar het overzicht