Blog

Met onze blogs ontdek jij de laatste ins and outs op het gebied van trendy sieraden, seizoens essentials en mode. Wij houden de trends in de wereld goed in de gaten en belopen hierin ons eigen pad. Deze visie vertalen we voor jou naar inspirerende blogs vol tips en tricks. Zodat jij je mooiste zelf kan zijn, bij elke gelegenheid. Ervaar onze blogs en laat je inspireren.

Welke sieraden mogen echt niet ontbreken in jouw collectie?

18-02-2019

Jewellery is a girls best friend. Met de juiste sieraden geef je jouw look net de finishing touch. Wat extra flair overdag. Of juist dat vleugje sexyness in de avond. Maar met welke sieraden krijg je dat voor elkaar? In deze blog zetten we graag een aantal musthaves op een rijtje. Sieraden die volgens ons echt niet mogen ontbreken in jouw collectie.

Lees meer

Match je Koningsdag outfit met deze sieraden

18-02-2019

Tijd voor feest, want Koning Willem-Alexander mag dit jaar 52 kaarsjes uitblazen! Haal die oranje jurk dus maar weer tevoorschijn. De lastigste vraag voor deze dag is misschien wel: ‘Hoe match ik mijn sieraden met mijn Koningsdag outfit?’ We denken graag met je mee!

Lees meer

Gouden tips om je sieraden mooi te houden

14-01-2019

Ojee... Na al die tijd jouw favoriete Biba-sieraad te hebben gedragen, lijkt het einde nu echt nabij. Wat gebeurt er?! Het begint te verkleuren en verliest zijn mooie glans. Hoe dat komt en hoe je het voorkomt lees je in onderstaande tips.

Lees meer

Goud, rosé of zilver, wat past beter bij jou?

09-01-2019

Nieuwe kleren, nieuwe sieraden, nieuwe tassen. We love it. Maar de perfecte accessoires erbij vinden is vaak niet zo makkelijk als het klinkt. Hoe blij we er ook van worden, shoppen kan een flinke zoektocht zijn. Er is zoveel keuze… En wat staat jou nou eigenlijk écht goed?

Lees meer