0
Winkelwagen
inloggen/registreren Zakelijke klant:

Over ons

BIBA HAPPINESS

Every piece of Biba is a piece of happiness.

Hoe het allemaal begon

In 2000 begonnen we als kleinschalige groothandel in trendy zilveren sieraden. Het bleek een schot in de roos. Inmiddels genieten mensen binnen én buiten Nederland van onze prachtige sieraden en accessoires. Ons succes hebben we te danken aan onze jarenlange ervaring. We volgen de laatste trends op het gebied van sieraden en mode op de voet. Met veel liefde voor ons vak vernieuwen we onze collecties continu. Zodat ons aanbod altijd bij het laatste modebeeld past. Het is ons doel om onze klanten van buiten net zo te laten stralen als van binnen. Want daar doen we het voor...for that little piece of happiness.

Onze dealers

Als geen ander geloven wij in de kracht van kleine ondernemers. Fijne mensen met hart voor hun zaak én hun klanten. Ze presenteren onze sieraden en accessoires met dezelfde passie en bevlogenheid als wij dat doen. En ze nemen de tijd om hun klanten goed en vriendelijk te adviseren. Het zijn precies die dingen waarom we onze dealers zo waarderen. We vinden het dan ook fijn om onze dealers van tijd tot tijd te bezoeken. Om een kijkje te nemen in hun winkel en even gezellig bij te praten.

Ontdek onze collectie

Het is ons niet ontgaan hoe hartelijk we altijd en overal worden ontvangen. Met dezelfde gastvrijheid heten we ook jullie graag van harte welkom. Laat je inspireren door onze collectie; van tijdloze klassiekers tot de musthaves die dit seizoen niet in je sieradendoos mogen ontbreken. Want elk seizoen is er weer veel nieuws te ontdekken. En elk seizoen hopen we je weer te mogen verrassen met onze stoere, kleurrijke, tijdloze en glamorous sieraden en accessoires. Let us give you your piece of happiness.