0
Winkelwagen
inloggen/registreren Zakelijke klant:

Blog

How to: the perfect match met je outfit

De juiste sieraden. Het kan je outfit helemaal afmaken. Toch is het soms best lastig om de goede keuze te maken. Veel vrouwen hebben tientallen verschillende sieraden, maar dragen dan toch elke keer weer dezelfde. Ontzettend zonde om de anderen te laten liggen. Sieraden kunnen je immers laten stralen! Om ’s ochtends niet meer voor een dilemma te staan, hebben we een paar tips.

Lees meer

Welke sieraden mogen echt niet ontbreken in jouw collectie?

Jewellery is a girls best friend. Met de juiste sieraden geef je jouw look net de finishing touch. Wat extra flair overdag. Of juist dat vleugje sexyness in de avond. Maar met welke sieraden krijg je dat voor elkaar? In deze blog zetten we graag een aantal musthaves op een rijtje. Sieraden die volgens ons echt niet mogen ontbreken in jouw collectie.

Lees meer

Match je Koningsdag outfit met deze sieraden

Tijd voor feest, want Koning Willem-Alexander mag dit jaar 52 kaarsjes uitblazen! Haal die oranje jurk dus maar weer tevoorschijn. De lastigste vraag voor deze dag is misschien wel: ‘Hoe match ik mijn sieraden met mijn Koningsdag outfit?’ We denken graag met je mee!

Lees meer

Gouden tips om je sieraden mooi te houden

Ojee... Na al die tijd jouw favoriete Biba-sieraad te hebben gedragen, lijkt het einde nu echt nabij. Wat gebeurt er?! Het begint te verkleuren en verliest zijn mooie glans. Hoe dat komt en hoe je het voorkomt lees je in onderstaande tips.

Lees meer

Goud, rosé of zilver, wat past beter bij jou?

Nieuwe kleren, nieuwe sieraden, nieuwe tassen. We love it. Maar de perfecte accessoires erbij vinden is vaak niet zo makkelijk als het klinkt. Hoe blij we er ook van worden, shoppen kan een flinke zoektocht zijn. Er is zoveel keuze… En wat staat jou nou eigenlijk écht goed?

Lees meer