0
Winkelwagen
inloggen/registreren Zakelijke klant:

Welke sieraden mogen echt niet ontbreken in jouw collectie?

Jewellery is a girls best friend. Met de juiste sieraden geef je jouw look net de finishing touch. Wat extra flair overdag. Of juist dat vleugje sexyness in de avond. Maar met welke sieraden krijg je dat voor elkaar? In deze blog zetten we graag een aantal musthaves op een rijtje. Sieraden die volgens ons echt niet mogen ontbreken in jouw collectie.

 

The classics

Het mooie van klassieke sieraden is dat zij tijdloos zijn en ongevoelig voor trends. Ze brengen balans in je outfit en je kunt ze altijd dragen. Maar wat maakt een sieraad tijdloos? Zowel zilveren als (rosé)gouden sieraden kunnen namelijk bestempeld worden als tijdloos. Tenminste, als ze elegant zijn en niet teveel tierelantijntjes hebben. Bijvoorbeeld deze ketting:

9.jpg

 

Grof, stoer, bold!

Spice things up! Ook de stoere armband blijft een klassiek modeaccessoire en hoort volgens ons in elke collectie thuis. Eén van onze favoriete armbanden in dit soort is de grove, zilveren schakelarmband. Deze stoere armbanden zijn echte blikvangers als contrast bij een eenvoudige outfit. Draag de grove schakelarmband in combinatie met andere accessoires zoals een mooie zilveren ring en geef basic outfits een stoere, moderne twist.

schermafbeelding-2019-01-24-om-14-57-19.png

 

Kleurrijk

Ben jij helemaal into kleurrijke sieraden? Goed nieuws, want ook die mogen niet ontbreken in jouw sieradendoos. Zeker in het voorjaar en de zomer zijn kleurrijke sieraden helemaal hot. Kleurrijke sieraden zijn ideaal om jouw outfits te laten stralen. Dus geef jouw outfit een vrolijke tint en combineer er lekker op los.

3.jpg

 

Sparkling 

Wees niet bang om op te vallen. Sparkling sieraden zijn betoverend. Perfect voor een feestje of een gala. Of als je nét dat extra beetje glamour nodig hebt. Een simpel, zwart jurkje wordt al een stuk chiquer met de juiste sieraden. Wat dacht je van deze prachtige oorbellen?

schermafbeelding-2019-02-18-om-15-34-44.png

Terug naar het overzicht