0
Winkelwagen
inloggen/registreren Zakelijke klant:

Match je Koningsdag outfit met deze sieraden

Oranje boven

Bij Koningsdag hoort de kleur oranje, ook al is lang niet iedereen hier fan van. Oranje wordt namelijk gezien als lastige kleur om te combineren. Zonde, want oranje kan juist een hele mooie kleur zijn, zolang je de goede kleurencombinatie maar maakt. Met zo’n vrolijke kleur krijg je toch meteen zin in het zonnetje? Koningsdag is precies de dag om even uit je comfortzone te treden. Zul je zien dat die oranje trui je toch goed staat!

 

Koninklijke kleuren

Je hoeft je niet helemaal in het oranje te kleden. Het is juist mooi om één oranje kledingstuk te kiezen en je outfit dan af te maken met sieraden en andere accessoires. Door de sieraden onderscheid je je meteen van alle andere oranje outfits. Zo voel jij je ook meteen weer een beetje koninklijk op deze dag.

 

Oranje en goud zijn twee kleuren die heel goed bij elkaar passen. Trek bijvoorbeeld een oranje trui aan en maak je outfit af met gouden sieraden. En koninklijker dan goud wordt het echt niet... Perfect toch? Houd je nou echt niet van goud? Dan is roségoud ook een prachtige match met oranje. Net iets anders, minstens even glamorous. 

 

Geen oranje type?

Zie je jezelf nou helemáál niet in een oranje Koningsdag-outfit? Dan kan je natuurlijk ook voor een subtiele look gaan. Oranje sieraden geven jou hierbij de uitkomst. Draag oranje oorbellen of een ketting met oranje details. Subtiel, maar alsnog in de Koningsdagstijl.

 

Get inspired!

Wil je jouw outfit ook Koningsdagproof maken, maar heb je nog een beetje sieradeninspiratie nodig? Wij hebben onze gouden en oranje sieraden hieronder voor je op een rijtje gezet. Jij bent straks helemaal klaar voor de verjaardag van onze koning. Fijne koningsdag! 

Terug naar het overzicht