0
Winkelwagen
inloggen/registreren Zakelijke klant:

Medewerker webshop/ e-commerce

Medewerker webshop/ e-commerce

Wie zijn wij?

Wij zijn een groothandel in sieraden en modeaccessoires, gevestigd in Geleen (NL).
Inmiddels genieten mensen binnen én buiten Nederland van onze prachtige sieraden en accessoires. Met veel liefde voor ons vak vernieuwen we onze collecties continu. Het is ons doel om onze klanten van buiten net zo te laten stralen als van binnen. Want daar doen we het voor...for that little piece of happiness.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste topper die aan de slag wil gaan als medewerker webshop.
Het is de bedoeling dat onze webshops altijd up-to-date zijn. Naast onze eigen webshops verkopen we ook via diverse marketplaces.

Elk seizoen vernieuwen wij onze collecties, deze producten moeten dan op alle platformen geplaatst worden. Als e-commerce medewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief managen van al onze webshops. Daarnaast is het een pre als je kennis hebt van Google Analytics en de backoffices van webshops om ons ook op deze manier te helpen groeien.

De werkdagen en -uren zijn in overleg, zowel fulltime als parttime is mogelijk, maar de uren zullen altijd binnen onze openingstijden vallen. We zijn geopend van zondag t/m vrijdag van 08:30-17:00u.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een betrouwbaar, nauwkeurig, positief ingestelde collega.
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je bent stressbestendig en werkt zelfstandig, nauwkeurig en zorgvuldig. Je bent een echte teamplayer en je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken.

Zie jij je toekomst binnen een sterk groeiend en succesvol bedrijf, dan dagen wij jou uit om te solliciteren.
Stuur dan je motivatiebrief en CV per email naar klantenservice@biba.nl
Ook voor eventuele vragen kan er via dit emailadres contact opgenomen worden.