0
Winkelwagen
inloggen/registreren Zakelijke klant:

Medewerker showroom

Medewerker showroom

Wie zijn wij?

Wij zijn een groothandel in sieraden en modeaccessoires, gevestigd in Geleen (NL).
Inmiddels genieten mensen binnen én buiten Nederland van onze prachtige sieraden en accessoires. Met veel liefde voor ons vak vernieuwen we onze collecties continu. Het is ons doel om onze klanten van buiten net zo te laten stralen als van binnen. Want daar doen we het voor...for that little piece of happiness.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste topper die aan de slag wil gaan in onze showroom. Wij zoeken een enthousiast, gemotiveerd, sociaal en klantgericht persoon. Je geeft klanten graag een goed gevoel, bent niet bang om een praatje te maken en helpt ze graag met de juiste adviezen. Omdat onze sieraden ook in het buitenland verkocht worden komen er ook Duits- en Franssprekende klanten naar onze showroom. Het spreken van deze talen naast Nederlands is een pre. Naast het helpen van klanten ben jij medeverantwoordelijk voor de aanvulling en netjes houden van de showroom

De werkdagen en -uren zijn in overleg, zowel fulltime als parttime is mogelijk, maar de uren zullen altijd binnen onze openingstijden vallen. We zijn geopend van zondag t/m vrijdag van 08:30-17:00u.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een betrouwbaar, nauwkeurig, positief ingestelde collega.

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je bent stressbestendig en werkt zorgvuldig. Je bent een echte teamplayer en je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken.

Zie jij je toekomst binnen een sterk groeiend en succesvol bedrijf, dan dagen wij jou uit om te solliciteren.
Stuur dan je motivatiebrief en CV per email naar klantenservice@biba.nl
Ook voor eventuele vragen kan er via dit emailadres contact opgenomen worden.